accomodatie

Een erg ruime parking bied plaats aan tientallen auto's, trailers, paardenwagens, enz... Veilig je paard in- en afladen zonder enig gevaar van andere weggebruikers!

Er zijn 3 verschillende afmetingen van stallen. Allen met automatische watertoevoeren en met de luxe dat de paarden uit de stal kunnen kijken en dus zien wat er in de gangen gebeurd. Dit is uiteraard een troef om verveling tegen te gaan.

Er zijn 2 binnen- en 2 buitenwasplaatsen voorzien, uiteraard met de nodige verstevigde materialen om je paard veilig vast te zetten en zelf ook nog voldoende ruimte te hebben ondertussen.

We beschikken over 34 hectare weiland waarvan de helft dagelijks ter beschikking staat van de paarden. Het andere gedeelte wordt gebruikt om zelf hooi te winnen. Zo kunnen we garanderen dat ons hooi van de beste kwaliteit is.

De paarden worden door ons in verschillende kuddes in afzonderlijke weiden vrij gelaten zodat elk paard de ruimte en vrijheid heeft om zich als een kuddedier te gedragen, te lopen, te spelen en uiteraard te eten!

2 binnenpistes met geopad, waarvan 1 van 21x60 en 1 van 21x50, 1 buitenpistes van 44x40. In de buitenpiste staat ten aller tijde een spingparcours opgesteld dat men kan aanpassen naar eigen vermogen.

In de stallinggebouwen is er een uitlooppiste voorzien van 12x20. Deze wordt voornamelijk gebruikt om tijdens de wintermaanden de paarden even de vrijheid te kunnen bieden, eventueel samen met enkele "vrienden" waarmee ze tijdens de zomermaanden de wei delen. Zo kunnen ze even de benen strekken, even gek doen en spelen en hoeven ze niet altijd in de stal te blijven staan. Dit is voor sommige paarden zeker even een moment om naar uit te kijken elke keer!

Tevens is er een ruime, gezellige cafetaria waar je kan nagenieten van je rit of gewoon kan kijken naar diegenen die op dat moment in de piste zijn. De cafetaria kan ook worden gehuurd voor feesten, seminaries, workshops, temabuildings,enz...

De paarden krijgen 2x per dag krachtvoer en hooi. De stallen worden dagelijks uitgemest én bijgestrooid! We houden ervan de manege net en proper te houden en appreciëren dat de klanten dit mee met ons doen slagen.